Om mig

Synnöve Blomgren

2016 bestämde jag mig för att satsa helhjärtat på massage och friskvård. Jag startade då upp Amazonit Friskvård och hade min första mottagning i Borås. Sedan en tid tillbaka ligger min mottagning i Rävlanda och det är hit jag välkomnar dig för välgörande friskvårdsbehandlingar. 

Jag erbjuder Svensk Klassisk Massage och vägledd meditation, samt Raindropsmassage. Med min kunskap och erfarenhet vill jag bidra till ett ökat välbefinnande hos människor. Jag välkomnar dig in till en harmonisk och avkopplande miljö där du står i centrum. 

Trygga och nöjda kunder

Alla mina kunder betyder väldigt mycket för mig, det är min ambition att du ska få en stund där allt fokus ligger på dig och din hälsa. Du som kund ska alltid kunna känna dig trygg hos mig och känna att du får det som du betalat för. Jag jobbar med tystnadsplikt och innehar aktuella försäkringar, för din säkerhet.

Om det är något du undrar över så är du självklart välkommen att kontakta mig. Alla mina behandlingar anpassas alltid utifrån dina behov och önskemål.  

Utbildningar och kurser

För mig har det alltid funnits en strävan efter att lära sig mer om friskvårdens olika delar. Genom alla utbildningar har jag samlat på mig praktisk och teoretisk kunskap som gjort mig till en bättre massör. 

  • Diplomerad friskvårdsmassör via Axelssons GI i Göteborg.
  • Utbildad Raindropsmassör via Tiara Star, Annika Lynton.
  • Certifierad Yinyogalärare av Magdalena Mecweld.
  • Utbildad Mindfulnessinstruktör Mindfulnesscenter AB

 

Rävlanda stationsväg 3,
438 51 Rävlanda

0769-499 266
synnove.blomgren@gmail.com