Klassisk Massage Sandared

För fysisk och mental avkoppling

Svensk Klassisk Massage är en välbeprövad behandling som ger positiva effekter både mentalt och fysiskt.
Klassisk Massage för dig i Sandared med omnejd!

Fördelarna med Klassisk Massage

Kortfattat sagt kan man säga att Svensk Klassisk Massage har mängder med fördelar. Det är en behandling som lindrar mot värk i kroppen och hjälper kroppens egna läkningsprocess. Under en massagebehandling utsöndras oxytocin, även känt som ”lugn o ro” hormonet, vilket leder till att vi kommer ner i varv. Massage har också en förmåga att motverka stress och sömnproblem.

Mina behandlingar

Hos mig kan du njuta av flera olika behandlingar men alla utgår från teknikerna som används i Klassisk Massage. Har du besvär i muskler och leder, drabbas du ofta av huvudvärk samt stress eller vill du helt enkelt bara komma bort från vardagen en stund? Då är mina massagebehandlingar något för dig. Välkommen till Amazonit Friskvård, klassisk massage i närheten av Sandared.

Klassisk Massage – Helkropp

Helkroppsmassagen har en stor positiv påverkan fysiskt, mentalt och känslomässigt. Den bidrar till att kroppens energiflöde öppnas upp och ger dig förnyad energi. Här får du en stund som bara är din, en stund för återhämtning och avslappning. Under massagen frigörs ”lugn o ro” hormonet vilket motverkar stress och ger dig ett lugn.

Klassisk halvkroppsmassage med extra fokus på höft-, övre rygg-, nack-region

Besvär och värk i överkroppen är ett förekommande problem hos många människor. Här får du en massage som behandlar allt från nacke och huvud till ländrygg samt skuldrorna. Om det är något område som är extra besvärligt så lägger jag givetvis lite mer kraft där. Under behandling kommer du ner i varv, vilket motverkar stress och oro.

I mån av tid får även fötterna en härlig tryckmassage med eterisk olja. Självklart är det valfritt och önskar du hellre en arm- och handmassage så går det givetvis bra.

Junior-massage 8-12 år

Även barn kan uppleva att vardagen är tuff. Många barn lider av idag av spänning som leder till trötthet och huvudvärk. Spänningarna kan orsaka att brister i koncentrationsförmågan vilket innebär att barnet har svårt för att fokusera.
Det förekommer också att barn lider av oro och har problem med sömnen.

Massage kan hjälpa barnet att landa och känna in sin kropp. Behandlingen låter musklerna slappna av och inger ett lugn samtidigt som ny energi fylls på. Energi för att klara av vardagen.

Nack- och huvudmassage

En skön och avspänd behandling som har goda effekter. Lindrar huvudvärk och lugnar spänningar i nacke samt huvud.

Massage inkl. Vägledd Mindfull Meditation.

Helkropp eller halvkroppsmassage som avslutas med vägledd meditation. Meditationen strävar efter att du ska upptäcka medveten närvaro i kropp och själ.

Helkropp- och ansiktsmassage.

En helkroppsmassage som sedan avslutas med en härlig massage av huvudet och ansiktet. Väldigt avkopplande och lindrar mot spänningar i huvud samt ansiktsregionerna.

Personlig vägledd Yinyoga & Massage Helkropp eller halvkroppsmassage

En kombination av Yinyoga och massage. Läs gärna mer Yinyoga HÄR

Min salong hittar du i närheten av Sandared, behandling bokas genom bokadirekt.

Klassisk Massage

Rävlanda stationsväg 3,
438 51 Rävlanda

0769-499 266
synnove.blomgren@gmail.com