Yinyoga

Landa i din egna kropp och fyll på energi

Yinyoga är en form av yoga där musklerna tillåts att slappna av helt och hållet. En stund där du får möjligheten att stilla de negativa tankarna och bara landa i dig själv. 

Om Yinyoga

Yinyoga har en positiv påverkan på både kropp och själ, det är en yogametod som bidrar till ett inre lugn och ger ny energi. Kroppens organ är i behov av syre och yinyoga stärker syreflödet till våra organ. Genom att aktivera meridianerna och stretcha bindväv samt fascia blir vi mjukare i såväl kropp som själ. 

Yinyoga sätter även igång det parasympatiska nervsystemet som finns i kroppen vilket bidrar till avslappning och motverkar stress. 

Det är en yogametod som fungerar på de flesta kroppar, övningarna anpassas nämligen efter kroppen. För personer som upplever värk och stelhet i kroppen eller för de som lever i en prestationskrävande vardag har yinyoga visat sig vara en väldigt effektiv teknik.

Yinyoga med Amazonit Friskvård

Yinyoga är en del av mitt utbud och med jämna mellanrum anordnas även kurser där vi utför yinyoga i grupp. Här skapas ett lugn och ny energi i kroppen som möjliggör det för oss att bemöta de upp- och nedgångar som vi stöter på i vardagen.

Om du bokar en kombinationsbehandling av massage och yingyoga, så gör jag allt för att anpassa hela behandling utifrån dina behov. Vi har ett samtal på ungefär 10 till 5 minuter där jag får en bild om vad du kan tänkas behöva. Självklar arbetar jag med tystnadsplikt, det som sägs under samtalet stannar där.

Vid yinyoga i mina lokaler behöver du endast ta med behagliga träningskläder, matta och allt annat som behövs har jag på plats. För mer information om kurserna, vänligen kontakta mig och håll utkik på Facebook.

Oro & Ångest/Lugn

Energiboost & Detox

Kärlek & Mod

Sorg & Glädje

Rävlanda stationsväg 3,
438 51 Rävlanda

0769-499 266
synnove.blomgren@gmail.com